Benicassim: Compromís per Benicàssim, Pspv-Psoe i Ara Benicàssim presenten una bateria de propostes per millorar la població


 
La Plana al Dia | Benicassim | General | 27-07-2017
 

Els grups polítics que conformem l'oposició a l'Ajuntament de Benicàssim, hem presentat una bateria d'inversions que considerem prioritàries i que l'equip de Govern actual no ha volgut atendre de manera reiterada, malgrat la gran capacitat financera que té l'Ajuntament gràcies a l'abús de l'IBI i el «catastrazo» que perpetra any rere any.
Als grups de l'oposició ens haguera agradat que els 4 milions d'euros en romanents que gaudeix l'Ajuntament per a enguany, s'hagueren destinat a tornar-los de manera ponderada a cadascú dels contribuents de Benicàssim que han estat pagant la contribució disparada d'estos darrers deu anys. Com esta possibilitat no es contemplada per la legalitat vigent, ja que obliguen a destinar-les a inversions financerament sostenibles i a amortització de préstecs, considerem que estos diners han de ser destinats a inversions necessàries que contribuiran a la millora del benestar social i mediambiental del municipi.
Destaquem propostes com ara inversions per a posar en valor el Quadre de Santiago conforme al projecte de Sehumed de la Universitat Politècnica de València, completament abandonat per l'actual Equip de Govern; també la construcció d'un Centre Cívic amb una oficina administrativa pública local, a la zona de Benicàssim Sud; destinar inversions a reparació i construcció de voreres a Benicàssim Sud i Barri Joan XXIII; reparació de fustes al passeig marítim i dunes al costat de Torre Sant Vicent; il·luminació amb energia solar de carril bici entre casc antic i Mas de Frares; i connexió del circuït de carril-bici amb les urbanitzacions de muntanya, entre altres propostes. Adjuntem el llistat del total de les inversions proposades, que puja als quasi 2 milions d'euros el cost.
Convidem a l'equip de Govern a què es deixe de balafiar els diners públics amb actuacions de parafernàlia que no atenen als interessos generals del municipi, i que, en canvi, es dediquen d'una vegada a allò que de veritat repercuteix en positiu en el benestar dels veïns de Benicàssim.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios