Benicassim: El PSPV-PSOE culpa a l'alcaldessa del PP, Susana Marqués, del lamentable estat de brutícia que presenta Benicàssim en ple estiu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174626_103427/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174626_103427/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174626_103427/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174626_103427/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174626_103427/5_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 11-07-2018
El PSPV-PSOE culpa a l'alcaldessa del PP, Susana Marqués, del lamentable estat de brutícia que presenta Benicàssim en ple estiu

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha denunciat que Susana Marqués no cuida la imatge de Benicàssim i que manté la localitat en un lamentable estat de brutícia, insalubritat i males olors, que es dóna en nombrosos carrers del municipi, sobretot en les zones més properes a la platja.
“Un simple recorregut pels carrers del litoral deixa una estampa de contenidors plens a vessar, amb fem escampat al voltant, restes orgàniques, estris tirats enmig del carrer i males olors”, ha explicat Alcalde, qui ha criticat que “el servei de neteja i de recollida dels contenidors és clarament insuficient”.
Per al portaveu socialista resulta “incomprensible que Susana Marqués, no es preocupe de presentar un poble bonic i atractiu per als residents i els visitants”.
Diu que “si sempre ha tingut abandonada la zona de les viles i de les platges en quant a neteja, ara també és deplorable l'estat en el qual es troba Benicàssim poble”.
Per al portaveu socialista, l'equip de govern ha de treballar perquè Benicàssim siga una ciutat neta i confortable per als residents i per als turistes, “per això exigim a l'alcaldessa, Susana Marqués, que actue de forma immediata per a solucionar aquesta lamentable situació que es repeteix per tot el nucli urbà del municipi. Cal reposar els contendores que es troben en mal estat, intensificar la neteja d'aquests, i, sobretot, augmentar la freqüència amb la qual es recull el vidre, el paper, el cartó i els plàstics, a més del fem orgànic”.
El regidor del PSPV-PSOE considera urgent “la renegociació d'un nou contracte de neteja que reculla totes les necessitats de Benicàssim” i “establir uns mecanismes de control perquè es complisca tot el que estem pagant”.
Miguel Alcalde ha conclòs afirmant que “estem davant un altre exemple de la deixadesa amb la qual el PP governa Benicàssim. Una deixadesa que pateixen cada dia els seus veïns i que, en plena temporada estival, està donant una imatge nefasta als milers de visitants i turistes que arriben a la nostra localitat”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana