Benicassim: Compromís per Benicàssim anuncia, durant el sopar de Nadal, que Joan Bonet serà l’alcaldable


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179743_107728/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 04-12-2018
Compromís per Benicàssim anuncia, durant el sopar de Nadal, que Joan Bonet serà l’alcaldable

Aquest dissabte, 1 de desembre, va tindre lloc el tradicional sopar de Nadal de Compromís per Benicàssim al restaurant Casa Teresa. L’acte, que es va iniciar a les 21:30, va aplegar 41 persones, entre convidats, simpatitzants i persones afiliades a la coalició. Cal destacar la presència de Marta Sorlí, diputada al Congrés.

Durant el sopar es va lliurar el premi Torre de Sant Vicent a Alfonso Ribes, director territorial de l’Institut Valencià de Cultural. Enguany el guardó va consistir en un quadre de José Ferrando Cassany, artista benicassut. Amb aquest reconeixement es volia agrair la tasca d’Alfonso Ribes amb la cultura, ja que va ser tècnic d’aquesta àrea a l’Ajuntament de Benicàssim i en l’actualitat és el responsable territorial de Conselleria.

La trobada també va servir per anunciar als assistents que Joan Bonet Hancox, l’actual portaveu del grup municipal de Compromís per Benicàssim, serà el cap de llista a les eleccions locals de 2019. L’alcaldable va anunciar que l’assemblea local de Compromís, celebrada el passat dilluns 26 de novembre, va aprovar la llista municipal sencera per als propers comicis, la qual inclou sis suplents. Bonet va destacar la presència de dones, tretze d’un total de vint-i-tres persones, i la joventut de la llista, ja que la mitjana dels set primers no supera els 35 anys.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana