Benicassim: Cs de Benicàssim crítica la falta de planificació en l'organització de les festes de Sant Antoni i Santa Àgueda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180904_108718/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 14-01-2019
Cs de Benicàssim crítica la falta de planificació en l'organització de les festes de Sant Antoni i Santa Àgueda

? Archelós proposa "alternatives d'oci atractives per als més joves i un servei d'autobús nocturn el cap de setmana per a augmentar la participació ciutadana"

Benicàssim, dilluns 14 de gener de 2019. La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicàssim, Paula Archelós, ha criticat "la falta de planificació de l'equip de Govern en l'organització de les festes de Sant Antoni i Santa Àgueda 2019". "Des de Ciutadans ja vam manifestar a l'Executiu local en les comissions del divendres passat que un any més, a unes hores de l'inici de les festes, els veïns no podien comptar amb recollir el popular programa", ha explicat Archelós, qui ha postil·lat que "a més, des de Cs lamentem que no s'oferisquen alternatives d'oci als més joves". "Des de Cs hem insistit durant tota la legislatura a oferir opcions interessants i atractives als més joves amb activitats orientades a una franja d'edat que queda desemparada amb les propostes del bipartit", ha asseverat la regidora.

D'altra banda, Archelós ha manifestat que "des de Cs instem a l'equip de Govern a incloure un servei d'autobús nocturn el cap de setmana que recórrega la localitat i així afavorir una mobilitat segura i una major participació en els diferents actes i esdeveniments de les festes". I finalment, l'edila ha demanat a l'Executiu local que "instal·len una carpa durant les festes per a evitar que les activitats esportives del poliesportiu municipal no es vegen interrompudes".



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana