Benicassim: Vora 60 militants i simpatitzants de Compromís s'apleguen en el Dia de les Paelles de Benicàssim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181348_109113/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 25-01-2019
Vora 60 militants i simpatitzants de Compromís s'apleguen en el Dia de les Paelles de Benicàssim

El conseller Vicent Marzà, els diputats Joan Baldoví i Marta Sorlí, a més dels senadors Carles Mulet i Jordi Navarrete no s'han volgut perdre l'esdeveniment festiu que aplega a milers de persones en aquest municipi de la Plana Alta.
Joan Bonet, candidat de Compromís a l'alcaldia de Benicàssim, ha volgut agrair la presència nodrida de càrrecs públics i simpatitzants en un acte que ha estat presidit pel bon humor: "Voldria reconéixer l'esforç al conseller Marzà i a Joan Baldoví, amb agendes carregades d'actes, per ser presents hui ací". L'alcaldable ha recordat el treball de Baldoví i Sorlí, al Congrés, i de Mulet i Navarrete al Senat, "perquè els darrers anys han presentant esmenes als Pressuposts Generals de l'Estat per millorar l'estat de diversos barrancs que discorren pel nostre terme municipal".
La diputada a les Corts, Belén Bachero, el diputat provincial Xavier Trenco, Ignasi Garcia i Ali Brancal, edils a Castelló, també han participat en una jornada que s'ha convertit en una cita obligada any darrere any i que enguany, per primera volta, es considerada Festa d'Interés Autonòmic. Al dinar també s'han sumat Pasqual Sancho, cap de llista de la coalició a Vila-real, i Susanna Nicolau, alcaldessa d'Almassora de 2015 a 2017 i que tornarà a encapçalar la candidatura en aquest municipi.
Pau Ferrando, regidor de Compromís per Benicàssim i diputat provincial, ha donat les gràcies als militants i simpatitzants locals que un any més han recolzat aquest acte lúdic i que, d'alguna manera, donat el tret d'eixida a una precampanya electoral en la qual Compromís confia mobilitzar les bases per aconseguir un bon resultats en els comicis del proper mes de maig.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana