Benicassim: Vora 60 militants i simpatitzants de Comproms s'apleguen en el Dia de les Paelles de Benicssim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181348_109113/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 25-01-2019
Vora 60 militants i simpatitzants de Comproms s'apleguen en el Dia de les Paelles de Benicssim

El conseller Vicent Marz, els diputats Joan Baldov i Marta Sorl, a ms dels senadors Carles Mulet i Jordi Navarrete no s'han volgut perdre l'esdeveniment festiu que aplega a milers de persones en aquest municipi de la Plana Alta.
Joan Bonet, candidat de Comproms a l'alcaldia de Benicssim, ha volgut agrair la presncia nodrida de crrecs pblics i simpatitzants en un acte que ha estat presidit pel bon humor: "Voldria reconixer l'esfor al conseller Marz i a Joan Baldov, amb agendes carregades d'actes, per ser presents hui ac". L'alcaldable ha recordat el treball de Baldov i Sorl, al Congrs, i de Mulet i Navarrete al Senat, "perqu els darrers anys han presentant esmenes als Pressuposts Generals de l'Estat per millorar l'estat de diversos barrancs que discorren pel nostre terme municipal".
La diputada a les Corts, Beln Bachero, el diputat provincial Xavier Trenco, Ignasi Garcia i Ali Brancal, edils a Castell, tamb han participat en una jornada que s'ha convertit en una cita obligada any darrere any i que enguany, per primera volta, es considerada Festa d'Inters Autonmic. Al dinar tamb s'han sumat Pasqual Sancho, cap de llista de la coalici a Vila-real, i Susanna Nicolau, alcaldessa d'Almassora de 2015 a 2017 i que tornar a encapalar la candidatura en aquest municipi.
Pau Ferrando, regidor de Comproms per Benicssim i diputat provincial, ha donat les grcies als militants i simpatitzants locals que un any ms han recolzat aquest acte ldic i que, d'alguna manera, donat el tret d'eixida a una precampanya electoral en la qual Comproms confia mobilitzar les bases per aconseguir un bon resultats en els comicis del proper mes de maig.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana