Benicassim: Helena Salvador continua en el tercer lloc de la candidatura de Compromís per Benicàssim i Lydia Ferrando ocuparà el número 6


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181566_109311/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 01-02-2019
Helena Salvador continua en el tercer lloc de la candidatura de Compromís per Benicàssim i Lydia Ferrando ocuparà el número 6

La coalició ha donat a conéixer més noms dels integrants de la llista que acompanyaran l’alcaldable, Joan Bonet, en els proper comicis de maig de 2019.

Helena Salvador Ribes, de 42 anys, és actualment propietària i gerent de “Isabel Menjars” al centre de Benicàssim.
Casada i mare de dos xics i un xica, és llicenciada en Humanitats per l’UJI en el 2004, on es va certificar en Aptitud Pedagògica en Geografia i Història. A més, té formació complementària en psicoanàlisis en el Col·legi de Clínica Psicoanalítica de València. Les seues passions son la cuina i l’art.
Des de 2015 és regidora en l’Ajuntament de Benicàssim i ha treballa des de l’oposició en les àrees de Serveis Socials- Igualtat, Turisme i Comerç, Festes, Tradicions i Cultura.

«Estic molt contenta de tornar a presentar-me una legislatura més al servei del nostre poble. I agraïda a totes i tots els meus companys de partit per continuar donant-me suport i així seguir treballant amb polítiques reals i necessàries», ha explicat Salvador.
La candidata ha apostat per «solucionar els problemes que preocupen al veïnat de Benicàssim en estos quatre anys». En aquest sentit, considera prioritari «dignificar i humanitzar el Departament de Serveis Socials, dotar-lo de més infraestructures, personal i atenció. Hem de aprofitar les directrius per part de la Conselleria de Igualtat, Serveis Socials i Polítiques Inclusives dirigit per Mònica Oltra, per a fer realitat allò que necessite el nostre municipi. A les portes de tindre –ja per fi- el Centre de Dia CEAM, hem de saber-lo dur a bon port. I ho podem fer si aprofitem les sinèrgies polítiques dirigides des de Conselleria fins el nostre poble».
Salvador també ha reclamat «sòl públic per a poder edificar habitatge social, dirigit a l’arrendament social. Els nostres joves es mereixen tindre l’oportunitat de viure i treballar en Benicàssim. La quantitat d’ocupació en el sector serveis es la més alta i necessitem habitatge on es puga viure dignament, amb preus reals i no fruit de l´especulació. Finalment, també considera que «s’ha de tindre cura de les nostres tradicions fent possible un atractiu turístic i cultural per al nostre poble. La Nit de La Coqueta com a objectiu de festa d'interés provincial.”

Lydia Ferrando Ramos és estudiant d’últim curs de Periodisme en la Universitat Jaume I de Castelló. Va nàixer el 16 de gener, com diu ella, “un dia on el foc recorre Benicàssim en honor a les festes patronals”. Sempre ha manifestat un profund interés en programes i projectes on l'associacionisme i la joventut han estat força presents, ja què pensa “que la joventut és el futur del poble i està prou oblidada per la política”.
“En un futur m'agradaria viure en un municipi on la joventut tinga un paper molt important, que les seues idees formen part del progrés, amb unes polítiques d'igualtat i pensament crític. Ara és el moment de fomentar estes idees, i que totes tinguem un lloc on puguen ser debatudes, i sentir-nos part del nostre municipi. Per això forme part d’este projecte, perquè pense que amb l'ajuda de partits, com ara la coalició Compromís que fomenta el pensament crític i les idees progressistes, els joves podem tindre un lloc i formar part de fer aquelles coses que ens interessa. Perquè pense que hem de deixar d’estar exclosos d'allò que volem per millorar el nostre entorn. Amb este projecte podem tindre més veu i podem ser escoltats, totes i tots.”

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana