Benicassim: Benicàssim acollirà al maig un Congrés de Dret Concursal i Societari impulsat per la FUE-UJI


 
La Plana al Dia | Benicassim | General | 15-02-2019
 

La relació de ponents inclou a més de 20 juristes i magistrats, jutges de Jutjats del Mercantil de diversos punts d'EspanyaLa Fundació Universitat Jaume I-Empresa ha organitzat el Congrés de Dret Concursal i Societari amb la col·laboració del Col·legi d'Economistes de Castelló, Trademat Europe, Asemar Global Consulting i Credilex. Aquest esdeveniment tindrà lloc en el Thalasso Hotel Termes Marines el Palasiet de Benicàssim els dies 9 i 10 de maig de 2019. La inscripció pot realitzar-se amb tarifa reduïda fins al 20 de març.

El congrés aspira a ser un fòrum d'estudi per a professionals del sector jurídic i econòmic interessats en el món concursal. A partir d'un format ja conegut, amb taules redones per a possibilitar la intervenció de més ponents, el seu objectiu és sotmetre a debat temes d'actualitat, fomentant la discussió i el col·loqui.

Les diferents sessions pretenen convertir-se en un punt de trobada de professionals, contribuint a la generació de networking, dins i fora de les sessions. Alguns dels temes que es tractaran són el funcionament de la subhasta judicial en seu electrònica, la responsabilitat de l'Administració concursal, la rendició de comptes i conclusió del concurs o qüestions actuals de dret societari, entre molts altres.

La relació de ponents inclou a més de 20 juristes i magistrats, jutges de Jutjats del Mercantil de diversos punts d'Espanya.

Més informació: www.fue.uji.es/derechoconcursal

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana