Benicassim: Carlos Rocamora, Lluís Bernal i Èlia Garcia ocuparan els llocs cinc, set i huit de la candidatura de Compromís per Benicàssim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182314_109965/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 20-02-2019
Carlos Rocamora, Lluís Bernal  i Èlia Garcia ocuparan els llocs cinc, set i huit de la candidatura de Compromís per Benicàssim

La coalició ha donat a conéixer més noms dels integrants de la llista que acompanyaran l’alcaldable, Joan Bonet, en els proper comicis de maig de 2019.
Carlos Rocamora Catalán és candidat en el número cinc de la llista de Compromís per Benicàssim. Va cursar Relacions Laborals en la Universitat Jaume I és Tècnic Superior en Activitats Físiques i Animació Esportiva, a més de funcionari de l'Ajuntament de Benicàssim.
Carlos ressalta estes idees a desenvolupar al municipi:
«En l’àrea esportiva, cal millorar les relacions econòmiques i socials de l’esport base, mitjançant el suport a les associacions esportives. A més, seria bo dissenyar un eix realment estructural de carril bici amb la finalitat de establir connexions amb les urbanitzacions, punts de comunicació estratègics, col·legis i llocs d'interès turístic, fomentant així el transport sostenible en tot el municipi.»
Lluís Bernal Turlo és el candidat en el número set de la llista de Compromís, i és Vicepresident de la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim. Treballa en el sector de l’espectacle, sobretot com a músic. Actualment continua incrementant els seus coneixements de narració cinematogràfica. Les seues principals aficions són la música, el cinema, la literatura i l’etnografia, i afirma que l’associacionisme és una pedra cabdal de la societat d’un poble.
Lluís ens relata moltes idees per a millorar les polítiques mediambientals, culturals i musicals, entre d’altres ens destaca:
«Crec que el poble de Benicàssim hauria d’incrementar la partida pressupostària de cultura, perquè la cultura és part fonamental en l’educació d’un poble, i un poble educat és un poble lliure. També crec fonamental la construcció d’una sala poli-funcional i la formació d’un patronat de festes on tots els sectors que constitueixen les festes estigueren representats. En quant a les polítiques mediambientals, és necessari conscienciar en el reciclatge i incentivar l’ús d’energies renovables. Molt important també és fer campanyes de conscienciació contra l’abandonament d’animals domèstics en el nostre municipi.»
El lloc número huit de la llista l’ocupa Èlia Garcia Saura. És llicenciada en Econòmiques per la Universitat de València, i Màster de Direcció de Màrqueting per ESADE Barcelona. Ha treballat en empreses multinacionals i pimes multisectorials, molt vinculada al món de les vendes, el màrqueting i la comunicació, dirigint negocis i persones. Actualment és responsable de la gestió administrativa de la Plataforma per la Llengua al País Valencià, així com del seus grups de voluntaris.
Exerceix de formadora empresarial aplicant les eines de la Programació Neurolingüística. També ha presentat la seua candidatura a les eleccions de Primàries de Compromís per a les Corts Valencianes .
Èlia ens diu:
«Actualment visc a la zona de platja Heliòpolis, on participe activament de l‘Associació de Veïns Benicàssim Sud, per reivindicar que se'ns tinga en compte per part del Govern de l'Ajuntament, ja que patim un abandonament preocupant, especialment en temes com la neteja viària i de jardins públics, i il·luminació pública necessària. També ens cal un transport públic que ens comunique amb la resta del municipi, així com un Centre Cívic que ens permeta cohesionar com a barri».
I afegeix:
«És peremptori que el pensament femení s’expresse en tots els llocs, tant al nostre municipi com al país en conjunt, per enfortir i apoderar les dones en totes les vessants de la vida quotidiana. Vull ser present i participar en la feminització de la vida social i política lluitant per la cohesió social, la igualtat en la diversitat, el diàleg i l’entesa humana».

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana