Betxí: Betxí avançarà a març les accions contra el mosquit


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/153910_87923/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/2/153910_87923/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 07-02-2017
Betxí avançarà a març les accions contra el mosquit

L'Ajuntament de Betxí reforça la seva campanya de prevenció contra els mosquits, que enguany s'avançarà un mes amb l'objectiu d'atacar les larves abans que nasquen els insectes i el risc de picades es faça més incontrolable.
L'equip de govern destinarà 6.870 euros, la mateixa quantitat que en 2016, i està prevista la celebració de xerrades informatives per als ciutadans amb consells per evitar la reproducció dels mosquits i el perill per a la salut que poden suposar. En les xerrades es distribuiran fullets informatius que també es poden aconseguir a l'ajuntament.
La campanya s'estendrà des de març fins a octubre i tindrà com a principal àrea d'actuació el nucli urbà i especialment les urbanitzacions de Montserrat, Versalles i el Solaig, amb un treball concret en les basses agrícoles, sèquies, sifons i altres acumulacions d'aigua, zones on els mosquits posen els ous.
Durant els huit mesos de durada de la campanya es realitzaran 15 actuacions, especialment mitjançant l’ús de larvicides. Aquest serà el tercer any consecutiu que l'Ajuntament de Betxí dedica un capítol del seu pressupost a la lluita específica contra el mosquit, que des de l'inici gairebé s'ha triplicat. Els resultats van ser satisfactoris el passat exercici i els tècnics esperen que aquest any el balanç siga similar.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana