Betxí: L'Ajuntament de Betxí obri als vianants un pas per accedir al polígon industrial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/153991_87987/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/2/153991_87987/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 09-02-2017
L'Ajuntament de Betxí obri als vianants un pas per accedir al polígon industrial

L’Ajuntament de Betxí ha obert per als vianants la parcel·la de 600m2 que va adquirir a finals del 2016 per un total de 28.000€. Tot i que de manera provisional, i a falta de la construcció d’un tram d’uns 70m de longitud del carril bici, a partir d’estos moments ja es pot accedir al polígon industrial a peu per este nou traçat i evitar, d’esta forma, el perillós pas pel pont del riu Sec.
La zona ha sigut condicionada de forma “express” pels operaris de la brigada municipal, que han eliminat les males brosses i instal·lat mobiliari urbà. A més, en la parcel·la també es pot trobar ara un nou pipican que s’inscriu dins de la lluita contra els excrements canins que des de fa temps ha encetat el consistori betxinenc. Així mateix, l’àrea ha sigut repoblada amb nombrosos arbres a través del projecte “Arrela’t a Betxí”, on un total de 13 nounats han plantat i apadrinat els diversos exemplars de lagunaria patersonia, una nova espècie fins al moment desconeguda als jardins municipals.
Des de l’equip de govern, l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat satisfet per la rapidesa en què s’ha obert la parcel·la i s’ha manifestat convençut que “este accés de vianants suposarà un nou itinerari més ràpid i segur al polígon industrial i, alhora, es podrà utilitzar com una zona d’esbarjo i de passeig”.
Es preveu que en els pròxims mesos es puga executar el tram de carril bici que falta entre la parcel·la i el pont nou per tal de completar este “important projecte que solucionarà definitivament els problemes d’accessibilitat peatonal entre el casc urbà i les indústries”.