Betxí: Betxí donarà detalls del pressupots de 2017 als veïns


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154438_88349/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 20-02-2017
Betxí donarà detalls del pressupots de 2017 als veïns

"En què es gasten els diners municipals?" És la pregunta a la qual s'intentarà respondre a la sessió informativa que es va a celebrar demà dimarts a la sala d'actes de Ruralnostra, de Betxí. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'equip de govern amb l'objectiu de "informar els veïns sobre les decisions que es prenen en el si de l'Ajuntament i augmentar així la transparència", ha explicat l'alcalde, Alfred Remolar. Segons l'alcalde de Betxí, "a les comarques de Castelló som pioners en portar endavant aquest tipus de sessions participatives i obertes a la ciutadania, i he de dir que amb molt bon resultat".

En aquesta reunió es donaran detalls sobre els pressupostos municipals per a 2017, una iniciativa que és el resultat de la "sensibilitat de l'equip de govern i de l'exigència de transparència que ens fan els veïns ja que en reiterades ocasions ens han fet arribar la seva necessitat de conèixer en què i com ens gastem els polítics els seus diners ". Cal ressaltar que Betxí és pioner en el repte d'explicar públicament i davant tota la ciutadania els pressupostos municipals.

En aquesta ocasió la cita amb els veïns és a les set de la vesprada de demà dimarts, 21 de febrer, a la sala d'actes de Ruralnostra. Hi intervindran l'alcalde i diversos regidors de la corporació. "Animo els veïns al fet que acudisquen perquè crec que serà una experiència molt enriquidora, i la millor expressió del que aquest govern municipal entén per democràcia", ha conclòs Remolar.