Betxí: L'alcalde de Betxí explica públicament els pressupostos per al 2017


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154517_88411/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 22-02-2017
L'alcalde de Betxí explica públicament els pressupostos per al 2017

L’Ajuntament de Betxí torna a ser referent en transparència i participació després de l’exposició pública i oberta que ahir van dur a terme els membres de l’equip de govern, encapçalats pel seu alcalde Alfred Remolar. Durant vora una hora, Remolar va exposar minuciosament les línies mestres dels pressupostos municipals per al 2017, explicant al detall aquells aspectes més transcendentals dels comptes.
Així, el primer edil va desgranar les principals partides dels comptes públics, parant especial atenció en partides clau com el gasto de personal o el retorn dels préstecs en vigor. A més, va posar especial èmfasi en el més de mig milió d’euros que enguany es destinaran a inversions, entre les que destaquen la recuperació de l’edifici Esther Franch o la remodelació de l’avinguda Joaquín Dualde.
En la seua intervenció, Remolar va comentar que “des de fa cinc anys s’estan fent grans esforços en reconduir el deute públic i en ajudar a les famílies més necessitades” de manera que “les partides socials i productives són les línies mestres d’estos comptes”. “En estos anys hem sabut conjugar la contenció del gasto amb les inversions necessàries de manera que el motor del poble no ha deixat de funcionar i a hores d’ara estem en una situació idònia per atacar definitivament el deute municipal”.
Per la seua banda, altres regidors de la corporació també van explicar els aspectes més importants dels seus apartats, coma ara Salva Rius, que va fer un repàs als comptes de festes o Raül Soria, que va incidir en els processos de participació ciutadana i en els pressupostos infantil i juvenil que s’inclouen enguany. En la part final de l’acte van prendre la paraula els assistents, que van formular preguntes i comentaris a l’alcalde.