Betxí: Betxí commemora el dia de la dona amb un setmana plena d'actes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155127_88889/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 09-03-2017
Betxí commemora el dia de la dona amb un setmana plena d'actes

Com la majoria dels pobles de les nostres comarques, Betxí va celebrar ahir el dia internacional de la dona amb diversos actes, entre els que va destacar la projecció de la pel·lícula “Sufragistas”. Però sobretot, l’acte central d’esta setmana va ser la gala d’entrega dels premis Clara Campoamor que, cada any, ret homenatge a una dona del municipi per la seua labor en defensa i reconeixement del paper femení.
Enguany la guardonada va ser Fina Calpe, qui va rebre el premi de mans de l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, per la seua tasca al front de diverses associacions locals, com ara les Mestresses de Casa o l’Associació de Bolilleres. L’acte, que es va celebrar a l’Auditori Municipal, va congregar a nombrosos assistents i membres de la corporació local, com ara Yoli Milla, regidora d’igualtat.
Per als pròxims dies hi ha previstos diversos tallers dins de la VI Setmana de la Dona, entre els que detaquen el concert de la Rondalla “Els Amics de Betxí”, la presentació d’un llibre de l’autora local Natalia Viana o la projecció d’una pel·lícula el pròxim diumenge, que clourà esta programació.