Betxí: L'Associació de joves 'Entre tots' celebar el seu Xè Aniversari amb el musical 'Glee'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/155968_89559/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 04-04-2017
L'Associació de joves 'Entre tots' celebar el seu Xè Aniversari amb el musical 'Glee'

L’Associació de joves “Entre tots” ha celebrat este cap de setmana el seu Xé Aniversari amb el musical GLEE, representació escenogràfica de la popular sèrie nord-americana.
Durant els quatre dies que han actuat –des de dijous fins a diumenge-, més de 1200 persones han omplit l’auditori per veure en directe els més de 50 joves que han pujat dalt de l’escenari per dur a terme, un any més, este important projecte musical i solidari.
Com en les actuacions d’anys anteriors, els joves han estat assajant durant vora un any per poder arribar al dia de l’actuació amb les millors condicions possibles. En este projecte, que va nàixer de la mà de professors de l’IES Betxí, col·laboren a més del consistori diverses entitats i empreses locals. Un any més, les actuacions han sigut tot un èxit d’organització i de públic.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios