Betxí: Jordi Sebastià es reuneix amb agricultors de Moncofa i Betxí per a portar les seues propostes al Parlament Europeu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156107_89658/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156107_89658/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156107_89658/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 06-04-2017
Jordi Sebastià es reuneix amb agricultors de Moncofa i Betxí per a portar les seues propostes al Parlament Europeu

El representant de Compromís en el Parlament Europeu, Jordi Sebastià, ha estat hui a la localitat de Moncofa i més tard en la de Betxí en dues jornades organitzades pel Bloc de la Plana Baixa. En la seua visita a la població castellonenca ha aprofitat per a reunir-se amb els productors locals al costat dels quals ha arreplegat les seues impressions i necessitats amb l'objectiu de transmetre-les a la Comissió Europea.

Després d'una visita institucional a la població, Sebastià ha participat en una xarrada en la Casa de la Cultura. Ací ha pogut prémer l'opinió dels productors locals, al mateix temps que ha explicat la participació de Compromís en l'elaboració del Reglament de prevenció de plagues, de fonamental aplicació davant l'amenaça cada vegada més evident de la Xylella Fastidiosa.

Un dels temes que més preocupació ha demostrat entre els productors ha sigut la repercussió dels acords internacionals, com és el cas del recentment aprovat amb Sud-àfrica. “El govern d'Espanya pot frenar aquest acord, però pel que sembla no li interessa. Una mostra és que la majoria dels eurodiputats espanyols en el Parlament Europeu ja van votar, d'una o una altra forma, perquè aquest acord tirara endavant”, ha explicat Jordi Sebastià.

L'eurodiputat de Compromís va a realitzar diferents reunions les pròximes setmanes amb cooperatives i productors del País Valencià amb la finalitat de recaptar més informació amb el qual defensar els seus interessos en el Parlament Europeu.