Betxí: Les obres d'urbanització del carrer Caixa Rural finalitzen amb l'asfaltat del vial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/158820_91106/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/6/158820_91106/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 08-06-2017
Les obres d'urbanització del carrer Caixa Rural finalitzen amb l'asfaltat del vial

Hui han culminat les obres d’urbanització del carrer i de la travessia Caixa Rural amb l’asfaltat d’estes dos vies. D’esta forma, i després de més de quatre mesos d’intensos treballs, es posarà punt i final les tasques d’urbanització d’esta zona, que han consistit en la instàl·lació dels pluvials, de l’aigua potable i de totes les necessitats elèctriques. A més a més, s’han construït àmplies voreres de més de 2,5 metres, s’han instal·lat noves faroles i s’ha plantat vegetació en tota la zona.
Les obres, que han sigut sufragades per part dels propietaris en un 88% a través de contribucions especials, van suposar també el punt d’inflexió per tal que el consistori iniciara el primer tram del que serà el futur itinerari escolar per promoure que els estudiants acudisquen als centres educatius a peu i de forma segura.
Segons fonts municipals, la culminació d’este projecte suposarà la possibilitat d’expansió de les cases per la zona nord-oest del poble, en la qual es troba l’institut i el camp de futbol. L’obra, que ha sigut executada per PAVASAL després de guanyar la licitació entre més de vint empreses, ha suposat el primer pas per a incorporar des del consistori clàusules socials per a l’adjudicació dels contractes.
S’espera que en els pròxims dies els operaris de la brigada municipal completen els treballs auxiliars, com ara el pintat dels passos de vianants i la instal·lació d’altres senyals vials verticals.