Betxí: Comunicat oficial de l’Il.lm. Ajuntament de Betxí


 
La Plana al Dia | Betxí | General | 16-06-2017
 

Davant de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació, en relació a la presó provisional comunicada sense fiança, ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Nules per a l’entrenador de gimnàstica detingut, i que forma part de la plantilla de personal municipal; l’Ajuntament de Betxí expressa les següents consideracions:

1.- En estos moments, l’Ajuntament no compta amb una comunicació oficial amb els detalls de la detenció ni de l’acusació, per la qual cosa es remet al comunicat emés pel Tribunat Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

2.- Tant l’Ajuntament com el poble de Betxí manifesten la més enèrgica repulsa contra tots els casos d’abusos i agressions a menors, i qualsevol tipus de violència i assetjament en general.

3.- L’Ajuntament de Betxí mostra el seu suport a les xiquetes afectades i a les seues famílies, i posarà a disposició dels qui ho sol·liciten l’assistència psicològica necessària.

4.- L’Ajuntament de Betxí obrirà diligències prèvies amb la finalitat d’incoar un procediment disciplinari, i altres decisions que se’n puguen derivar, degut a la condició d’empleat públic de l’acusat.

5.- L’Ajuntament de Betxí es posa a disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, i oferirà tota la col·laboració i suports necessaris.