Betxí: L'Ajuntament de Betxí signa un conveni amb Iberdrola per desbloquejar el problema elèctric del polígon Molí-Llop


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/163884_94544/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/10/163884_94544/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 05-10-2017
L'Ajuntament de Betxí signa un conveni amb Iberdrola per desbloquejar el problema elèctric del polígon Molí-Llop

El ple de l’Ajuntament de Betxí ha aprovat la firma d’un conveni amb Iberdrola per desbloquejar el problema elèctric de la zona del polígon Molí-llop. D’esta forma, en els pròxims mesos se solucionarà un assumpte que s’arrossega des de l’any 2008, quan es va acabar el polígon industrial i que ha obstaculitzat durant tot este temps el desenvolupament econòmic d’esta àrea.
De fet, este era un dels principals objectius de l’equip de govern encapçalat per Remolar, que durant mesos ha estat negociant amb la companyia elèctrica per resoldre el problema. Així, amb la firma del conveni, s’allibera la situació i es permetrà l’electrificació de les parcel·les i, en conseqüència, l’establiment de fàbriques i magatzems.
Remolar ha destacat que “esta era una de les prioritats de la nostra gestió des de l’inici i, a pesar que les coses costen molt, finalment hem pogut resoldre la situació”. El primer edil ha recordat que “juntament amb este cas tenim altres dos problemes més relacionats amb la llum i que hem de solucionar, un en el carrer Ausiàs March i l’altre en el Concili Vaticà”.
Durant els últims temps, des del consistori ja s’havien fet diverses gestions per desbloquejar la situació i promoure l’establiment de negocis en la zona. Fruit d’estes gestions es va poder inaugurar, ara fa vora un any, l’aparcament de camions, que ha suposat un revulsiu important per a este polígon industrial. Així mateix, en l’anterior legislatura es van canviar les normes de la zona per reduir la grandària mínima de les parcel·les fins a deixar-la en 850m2.