Betxí: La sala de la Volta del Palau s'estrena amb el concert de Xiromita Trad Project


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164221_94809/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/10/164221_94809/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 15-10-2017
La sala de la Volta del Palau s'estrena amb el concert de Xiromita Trad Project

El Palau de Betxí es va engalanar ahir de vesprada per inaugurar les activitats culturals en la remodelada sala de la Volta del segle XV, que va acollir per primera vegada l’especial concert de Xiromita Trad Project, un espectacle únic protagonitzat per una banda de músics unida per a l’ocasió.
I és que este projecte musical, encapçalat per l’ex dolçainer de la mítica banda Obrint Pas Miquel Gironés, reunirà en un grapat de concerts alguns dels millors músics del panorama valencià actual. De fet, el de Betxí serà la penúltima vegada que es va poder veure este espectacle, ja que a finals d’este mes tindrà la seua culminació en una actuació final a Ontinyent.
Durant vora una hora i mitja els espectadors que omplien la sala van poder gaudir d’un espectacle especial en un lloc únic, que va finalitzar amb mitja dotzena d’improvisades i inesperades muixerangues per part de la Colla de Castelló. D’esta forma, la Sala de la Volta inicia el seu periple cultural i artístic ja que durant els pròxims mesos acollirà diversos espectacles, exposicions i xerrades.