Betxí: Betxí acometrà importants millores urbanístiques abans de final d'any


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164329_94897/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 19-10-2017
Betxí acometrà importants millores urbanístiques abans de final d'any

L’Ajuntament de Betxí esta ultimant estos dies la licitació d’importants projectes que s’acometran en la recta final del present exercici. D’esta forma, en breu s’iniciaran considerables inversions per a la millora urbanística del municipi, que suposaran un fort impuls laboral en la població.
Els diversos projectes tindran un pressupost total de vora mig milió d’euros que provenen, en bona part, del superàvit aconseguit pel consistori en el pressupost de l’any passat. Entre les obres més importants destaquen la finalització de la pavimentació de la Plaça Major i de l’Església i l’empedrat del carrer Major i de la Pietat. Així mateix, es destinaran 100.000€ per asfaltar els camins rurals de l’entorn de la urbanització Montserrat i diversos carrers com el de Vicent Ramón.
En este sentit, l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat especialment satisfet per estes importants inversions, ja que “permetran millorar l’urbanisme local i fer-lo més accessible a les persones”. El primer edil ha destacat que “gràcies a la bona gestió econòmica i al superàvit que estem aconseguint reiteradament al final de cada exercici econòmic, ens permet tirar endavant tots estos projectes i millorar el poble en diversos indrets del casc urbà”.
Cal recordar que en estos moments està en marxa la reforma de l’avinguda Joaquín Dualde, una de les artèries principals del municipi, que resoldrà entre d’altres una perillosa intersecció amb l’avinguda Sant Josep Obrer gràcies a la construcció d’una rotonda. Així mateix, en breu conclouran les obres de remodelació dels vestidors masculins del poliesportiu i la reforma de tres espais en l’escola Esther Franch, que seran destinats a les entitats i associacions locals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana