Betxí: L'Ajuntament de Betxí celebra un ple històric amb 11 regidors i sense representants del PP


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/166039_96374/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 30-11-2017
L'Ajuntament de Betxí celebra un ple històric amb 11 regidors i sense representants del PP

Ahir es va celebrar un ple històric en l’Ajuntament de Betxí. Només onze dels tretze regidors van assistir a la convocatòria, després de la dimissió de les anteriors representants del Partit Popular, Natalia Gumbau i Maria Pilar Martínez el passat mes d’octubre. I és que, a falta de la confirmació per part de la junta electoral per admetre els nous representants, el plenari es va dur a terme amb només onze regidors, un fet històric en este municipi de la Plana Baixa.
El Partit Popular, que fa només dues legislatures comptava amb majoria absoluta en el consistori betxinenc s’ha quedat, en estos moments, sense cap representant. En les passades eleccions de maig de 2015 els populars van aconseguir 557 vots, equivalents a dos regidors. En el seu moment, van prendre possessió Jesús Izquierdo i Natalia Gumbau. No obstant això, als pocs mesos de l’elecció el que fins aleshores havia sigut el número 1, Izquierdo, ja va presentar la seua dimissió. Després de la no acceptació del número 3, Vicente Remolar, va ser l’anterior alcaldessa de la localitat, Maria Pilar Martínez, quarta en la llista, la que va acceptar la delegació.
Ara, a falta de menys de dos anys per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2019, se sumen dos noves dimissions. A l’espera de la confirmació per part de la Junta Electoral, tot fa indicar que seran Rafel Cortés, número 7 en la llista i José Antonio Amer, número 9, els qui prendran possessió en les pròximes setmanes per a representar als populars en Betxí.
Cal destacar que, a banda d’esta pecularitat, el ple del consistori betxinenc es va desenvolupar amb normalitat, destacant l’aprovació unànime d’una declaració institucional en contra de la violència de gènere.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana