Betxí: Betxí adjudica les obres de millora de carrers i camins per valor de 140.000 euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166590_96813/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 14-12-2017
Betxí adjudica les obres de millora de carrers i camins per valor de 140.000 euros

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Betxí ha aprovat hui l’adjudicació de tres obres de millora dels carrers i camins rurals amb un pressupost que supera els 140.000€.
En concret, el primer dels projectes aprovats ha estat el de la pavimentació del Carrer Major i del Carrer de la Pietat, que s’ha adjudicat a una empresa local per un import de 47.000€. El pla suposarà la peatonalització d’estos vials inclosos dins de l’entorn del Palau-Castell de Betxí i que, per tant, se situen en el procés de d’ampliació dels espais per als vianants previst en el Pla de Mobilitat Urbana de la localitat.
De forma paral·lela, també s’han aprovat dues obres més d’asfaltat. Es tracta de la millora del carrer Vicent Ramón i de diversos indrets urbans del municipi, així com també de l’acomesa de la millora del paviment del camí i de la urbanització de Montserrat. A més, es dóna la coincidència que esta serà la primera via rural apta per als ciclistes ja que, segons es va aprovar al Consell Agrari local, este camí passarà a ser de només un sentit i tindrà un espai reservat per a les bicicletes.
Segons l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, “estes obres suposaran una millora important per als carrers i camins del nostre terme i, alhora, significaran la culminació a este any que ha sigut eminentment inversor”.
Es preveu que les obres comencen la segona setmana del 2018 i que s’allarguen durant un mes de forma que, amb tota probabilitat, enllaçaran amb els treballs de millora de la Plaça Major i de la Plaça de l’Església.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana