Betxí: Betxí redoblarà els esforços en matèria de seveis socials amb una subevenció de la Generalitat de mes de 100.000 euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167496_97538/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 09-01-2018
Betxí redoblarà els esforços en matèria de seveis socials amb una subevenció de la Generalitat de mes de 100.000 euros

La Generalitat Valenciana ha enviat un certificat a l’Ajuntament de Betxí com a beneficiari d’una línia nominativa de 109.910€ per al finançament de Serveis Socials de la localitat. En essència, este document significa que el consistori podrà ampliar la seua plantilla per al present exercici en dues persones més, que tindran un perfil de psicòleg i d’assessor jurídic contractats a jornada parcial.
D’esta forma es consolida l’aposta que la Generalitat Valenciana està fent per impulsar l’atenció a les persones més necessitades. Especialment els últims dos anys s’ha incrementat de manera considerable el personal especialitzat de serveis socials de base de bona part dels municipis valencians.
La regidora de l’àrea, Susana Ferrandis s’ha felicitat per l’arribada de més recursos econòmics a la localitat “que suposaran una millor atenció a les persones i una tramitació de la burocràcia molt més ràpida i eficient”. Gràcies a este fort impuls “en estos moments ja s’ha valorat totes les sol·licituds de la dependència i ara estem centrant bona part dels nostres esforços en atendre les necessitats de les famílies més desestructurades”.
Cal recordar que en els últims anys el consistori betxinenc ha incidit molt especialment en l’assistència als més necessitats i ha multiplicat per sis el pressupost en ajudes d’emergència. A meitat del passat any es va centralitzar tot el personal tècnic en el Centre de DIA que recentment va rebre la visita de la directora general de serveis socials i persones en situació de dependència, Mercè Martínez, per copsar de primera mà la tasca que s’està duent a terme en el municipi.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana