Betxí: 25 xiquets apadrinen un arbre en l'edició més nombroa d' 'Arrela't a Betxí'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/168103_98000/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 25-01-2018
25 xiquets apadrinen un arbre en l'edició més nombroa d' 'Arrela't a Betxí'

Ahir es va dur a terme l’edició amb més participants del projecte “Arrela’t a Betxí”, en què cada recent nascut apadrina un arbre del municipi de la Plana Baixa. I és que des de la passada primavera no s’havia dut a terme esta acció, ja que “vam esperar a les obres de l’Avinguda Joaquim Dualde per promoure la plantació de nous arbres”, ha explicat Lydia Hidalgo, regidora d’infància.
D’esta forma, 13 xiquets i 12 xiquetes creixeran a Betxí de forma paral·lela a les arrels del seu arbre de manera que “el que pretenem és crear una forta consciència de poble i de respecte al medi ambient i als nostres parcs i jardins”.
Alhora, l’Ajuntament els ha assignat un taulellet “socarrat” amb el seu nom complet i la data de naixement i els ha regalat dues enganxines per al cotxe amb el lema “betxinenc/a a bord”. En esta ocasió, els arbres plantats han sigut tarongers bords, una subespècie de figuera anomenada brachychintos i pins australians.
En total, l’any passat van nàixer a Betxí 50 xiquets i xiquetes cosa que consolida la baixada de natalitat detectada en els últims anys. Entre els noms més populars destaquen Pau i Mia.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana