Betxí: Betxí inicia la seua VII Ruta de la Tapa amb 17 bars participants


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168719_98472/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168719_98472/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 08-02-2018
Betxí inicia la seua VII Ruta de la Tapa amb 17 bars participants

Ja està tot preparat per iniciar demà la VII Ruta de la Tapa i del Muntadet de Betxí. Enguany han sigut 17 els establiments que s’han volgut sumar a esta cita ja imprescindible en el calendari d’actes betxinenc que enguany s’ha adelantat uns mesos per les dates de Pasqua i de la Magdalena.
Durant les pròximes dues setmanes, en concret des del 9 fins al 25 de febrer els bars competiran per elaborar la millor tapa, sabedors que el guanyador tindrà un trofeu dissenyat per un artista local i un viatge per a dues persones. D’esta forma, i al preu de 3€ la tapa més la beguda, la població es prepara per eixir al carrer un any més i participar activament de la ruta gastronòmica.
Yoli Milla, regidora del Xicotet Comerç, ha destacat que “enguany esperem un gran ambient als locals i als carrers, ja que set anys després de l’inici d’esta iniciativa podem afirmar que ja està consolidada i que és una cita marcada en roig en el nostre calendari local”.
Entre les novetats d’esta edició destaca el concert que demà a les 21h oferirà el grup alacantí BOMBAI en l’auditori municipal amb la promoció de Cadena 100 i amb entrada gratuïta.
En definitiva, Betxí es prepara per a gaudir durant les pròximes setmanes de tot un ampli ventall d’actes al voltant de la gastronomia. A més, els participants podran veure’s recompensats amb el sorteig d’un viatge per als que completen tota la ruta i amb un premi per als autors de la fotografia que més seguidors tinga en les xarxes socials.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios