Betxí: Betxí inicia la seua VII Ruta de la Tapa amb 17 bars participants


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168719_98472/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168719_98472/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 08-02-2018
Betxí inicia la seua VII Ruta de la Tapa amb 17 bars participants

Ja està tot preparat per iniciar demà la VII Ruta de la Tapa i del Muntadet de Betxí. Enguany han sigut 17 els establiments que s’han volgut sumar a esta cita ja imprescindible en el calendari d’actes betxinenc que enguany s’ha adelantat uns mesos per les dates de Pasqua i de la Magdalena.
Durant les pròximes dues setmanes, en concret des del 9 fins al 25 de febrer els bars competiran per elaborar la millor tapa, sabedors que el guanyador tindrà un trofeu dissenyat per un artista local i un viatge per a dues persones. D’esta forma, i al preu de 3€ la tapa més la beguda, la població es prepara per eixir al carrer un any més i participar activament de la ruta gastronòmica.
Yoli Milla, regidora del Xicotet Comerç, ha destacat que “enguany esperem un gran ambient als locals i als carrers, ja que set anys després de l’inici d’esta iniciativa podem afirmar que ja està consolidada i que és una cita marcada en roig en el nostre calendari local”.
Entre les novetats d’esta edició destaca el concert que demà a les 21h oferirà el grup alacantí BOMBAI en l’auditori municipal amb la promoció de Cadena 100 i amb entrada gratuïta.
En definitiva, Betxí es prepara per a gaudir durant les pròximes setmanes de tot un ampli ventall d’actes al voltant de la gastronomia. A més, els participants podran veure’s recompensats amb el sorteig d’un viatge per als que completen tota la ruta i amb un premi per als autors de la fotografia que més seguidors tinga en les xarxes socials.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana