Betxí: Finalitzen les obres de l'avinguda Joaquim Dualde


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/169582_99175/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/169582_99175/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/169582_99175/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 27-02-2018
Finalitzen les obres de l'avinguda Joaquim Dualde

L’Ajuntament de Betxí ha donat per finalitzades les actuacions de modernització i millora de l’avinguda Joaquim Dualde, una de les artèries principals d’este municipi de la Plana Baixa. Els treballs han suposat el canvi total de la xarxa elèctrica i hidràulica, tant pel que fa a l’aigua potable com a la recollida dels pluvials. Així mateix, s’han instal·lat noves lluminàries tipus LED per reforçar la il·luminació dels passos de vianants i s’ha replantat tota la vegetació existent, incloent diverses espècies autòctones.
Les actuacions de remodelació de l’avinguda han culminat amb la construcció de la rotonda d’accés nord-est a la població, que suposarà una millora notable en el trànsit local i sobretot la supressió d’un creuament extremadament perillós. Amb tot, en estos moments s’estan ultimant els treballs d’instal·lació del mobiliari urbà i de pintant de les senyals viàries.
L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat que “la reforma de l’avinguda suposarà un pas endavant en dotar de més espais als vianants i a més a més guanyarem moltes places d’aparcament en esta zona”. Remolar ha recordat que “estes actuacions estan incloses dins del Pla de Mobilitat Urbana, encaminat a transformar en els pròxims anys el nostre urbanisme per fer-lo més sostenible i apropat a les persones”.
Les obres han tingut un pressupost aproximat de 150.000€ i s’han allargat durant els últims sis mesos. Es dóna la circumstància que en les pròximes setmanes es preveu el començament dels treballs de remodelació de l’avinguda Sant Josep Obrer, una altra de les artèries centrals del municipi, en esta ocasió finançada parcialment pels fons europeus FEDER.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana