Betxí: Betxí renovarà les clavegueres de l'avinguda Sant Josep Obrer


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170352_99804/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 22-03-2018
Betxí renovarà les clavegueres de l'avinguda Sant Josep Obrer

L’Avinguda Sant Josep Obrer serà una de les grans protagonistes de 2018. I és que enguany s’espera executar, almenys, tres importants projectes en esta principal via de Betxí. De fet, en el ple municipal que es va realitzar ahir de vesprada es va donar llum verda a l’adhesió al Pla d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló i es va decidir que el projecte que es durà endavant enguany serà el de la renovació del clavegueram de l’avinguda.
En concret, el pressupost ascendirà a 95.900€ amb els quals s’escometrà la renovació completa de la infraestructura des del carrer Asunción Franch fins al carrer Jose Maria Montroy, el que suposarà vora 200 metres lineals. Segons fonts municipals, es preveu que el pròxim any es duga a terme una segona fase més curta per arribar al creuament amb el camí d’Onda.
Segons Alfred Remolar, alcalde de Betxí, “estem davant d’una obra important perquè resoldrà molts problemes existents en esta zona per a l’evacuació de les aigües residuals i suposarà a més a més la renovació completa de l’asfaltat de la via”.
Així mateix i de forma paral·lela, es preveu que en els pròxims mesos es renoven les instal·lacions d’aigua potable de tot el passeig, en este cas a càrrec de Facsa, l’empresa encarregada de la gestió hidràulica.
CAMINS ESCOLARS. Per altra banda, l’Ajuntament de Betxí està a l’espera d’adjudicar l’obra de la construcció dels camins escolars, projecte que també es durà a terme en este bulevard i que està subvencionada amb fons europeus. Un total de 12 empreses han presentat les seues credencials i en els pròxims dies s’analitzarà la millor oferta per procedir a l’adjudicació definitiva l’obra.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana