Betxí: L'IES Betxi prepara la celebració del seu 50 aniversari


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171432_100723/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 20-04-2018
L'IES Betxi prepara la celebració del seu 50 aniversari

Un equip de professors i directius de l'IES Betxí, encapçalats per la seua directora Rosa Gelabert, han començat a organitzar els preparatius per celebrar el 50 aniversari del centre, que inclourà diferents activitats el dia central de l'esdeveniment, el divendres 11 de maig.

Entre d'altres, destaca l'acte acadèmic de commemoració i d'homenatge al professorat amb 25 o més anys de servei actiu en el I.E.S. de Betxí i un sopar a la nit al restaurant Brisamar de Betxí. En ell, s'espera reunir a tota la comunitat educativa que al llarg d'aquests 50 anys ha format part de la vida de l'institut: alumnat i famílies, professorat i personal de l'administració i serveis.

Així mateix, s'està organitzant una exposició de fotografies reflectint la història del centre que inclou activitats, excursions i moments del passat dels protagonistes de l'institut.

La comissió organitzadora del 50 aniversari juntament amb l'equip directiu de l'Institut d'Educació Secundària de Betxí ha volgut convidar a tots els sectors de la comunitat educativa a participar de la gran trobada del sopar del 11 de maig, en la qual s'espera reunir centenars d'assistents.

La directora del centre, Rosa Maria Gelabert i Santané, ha reiterat personalment aquesta invitació i ha assenyalat "que l'institut de Betxí és l'eix vertebrador de moltes activitats de la joventut Bechinenca i ha estat des de fa 50 anys un dels catalitzadors principals del coneixement i progrés cultural i econòmic local".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana