Betxí: Finalitzen les obres de peatonalització del carrer major


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171643_100897/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/171643_100897/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 24-04-2018
Finalitzen les obres de peatonalització del carrer major

L’Ajuntament de Betxí continua desenvolupant el seu pla de mobilitat urbana que marca, entre d’altres objectius, el retorn de les persones a les places i carrers del municipi. En este sentit, i des de fa quatre anys, la població ha encetat un procés de millora i peatonalització de les vies urbanes que ha dut a pavimentar, en les últimes setmanes, el carrer Major i el carrer de la Pietat, dues de les vies històriques de la població.
Els treballs han consistit en l’eliminació de les antigues voreres i en la remodelació completa dels carrers, amb la instal·lació d’adoquins i d’una canal de pluvials que travessa l’eix central del carrer major i han comptat amb un pressupost que han superat els 50.000€. A més a més, en els pròxims dies s’iniciarà un procés d’embelliment de la zona amb la col·laboració del veïnat, ja que el consistori està promovent que es traguen a les portes les plantes i flors que es tinguen a l’abast.
El primer edil, Alfred Remolar, ha recordat que “amb estes obres no només dotem al centre històric d’un major atractiu i d’unes condicions idònies per poder passejar, sinó que a més a més hem inclòs una nova infraestructura hidràulica que eliminarà els problemes d’evacuació de les pluges existents des de fa molt de temps en esta zona”.
De forma paral·lela, els treballs de pavimentació de la Plaça Major i de la Plaça de l’Església continuen avançant a bon ritme i s’espera que esta mateixa setmana comencen les obres de remodelació de l’avinguda Sant Josep Obrer, amb l’activació de la primera subvenció europea arribada a Betxí a través dels fons FEDER.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana