Betxí: L'ajuntament rebrà més de 265.000 euros per a contractar 34 persones


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172728_101818/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 22-05-2018
L'ajuntament rebrà més de 265.000 euros per a contractar 34 persones

L’Ajuntament de Betxí ha rebut la proposta de subvenció per part de la Generalitat Valenciana per a poder contractar en les pròximes setmanes a 15 persones dins dels plans d’ocupació per a joves. En concret, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball destinarà 225.381€ per a ocupar deu peons agrícoles en el Pla EMPUJU i tres administratius, un ADL i un jardiner en el Pla EMCUJU.
Els treballs d’estos programes de subvencions per a la contractació de persones joves pels ajuntaments en el marc del sistema nacional de garantia juvenil tindran una durada de dotze mesos i van destinats a persones desocupades menors de 30 anys.
Per altra banda, l’INEM també ha anunciat la proposta de resolució per a la contractació de 19 persones de l’àmbit agrícola durant els mesos d’estiu, en este cas amb una aportació de 39.817€. els treballadors desenvoluparan actuacions de desbrossat de barrancs i millora de camins rurals, entre altres activitats.
El primer edil, Alfred Remolar, ha apuntat que “amb totes estes persones farem un fort impuls als treballs del camp i de neteja del municipi i també millorarem els serveis burocràtics del consistori i d’altres dependències municipals”. Remolar ha mostrat la seua satisfacció “per haver aconseguit més de 265.000€ per donar treball, sense dubte una xifra històrica per a la localitat”.
Cal recordar que Betxí té en estos moments les millors xifres d’ocupació dels últims set anys, amb menys de tres-centes persones inscrites en el SERVEF. Amb l’arribada d’estos fons per part de l’administració valenciana i estatal, el municipi reduirà la desocupació actual en més d’un 10%.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana