Betxí: El Palau de Betxí es prepara per iniciar una nova fase


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173318_102321/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 06-06-2018
El Palau de Betxí es prepara per iniciar una nova fase

El Palau-Castell de Betxí ha començat els preparaments per començar, en breu, la Fase III de recuperació del monument. Amb els treballs d’instal·lació i anclatge de l’andami perimetral de l’edifici s’han completat els treballs previs a la restauració de la façana principal, que serà sufragada íntegrament per la Generalitat Valenciana amb un pressupost que supera els 270.000€.
D’esta forma, en breu se solaparan els treballs de la Fase V, amb les obres en el sostre i en la primera planta amb els de la Fase III, que inclouen també la reconstrucció de la planta baixa. L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat la importància que “siga una mateixa empresa la que realitze els dos projectes, ja que facilitarà en gran mesura la coordinació de tots els treballs previstos”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios