Betxí: Els alumnes de l'IES BEtxi reclamen que no es retalle una classe de batxillerat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173858_102759/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173858_102759/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173858_102759/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 19-06-2018
Els alumnes de l'IES BEtxi reclamen que no es retalle una classe de batxillerat

Sabem de les dificultats i de les retallades legals que any rere any pateix l'IES de Betxí. Com a alumnes els hem patit al llarg de tota la nostra etapa educativa, però creiem que ha arribat el moment de dir prou!
Aplicant una llei volen reduir el batxillerat del nostre IES a un sol grup. No importan ni les males condicions en les que estem ni la baixa qualitat de l’aprenentatge. Però després si que ens exigiran resultats per a aconseguir els nostres somnis.
2o de Batxillerat és un any especialment delicat per a tots nosaltres, ja que en molts casos està en joc el nostre futur acadèmic i professional. Trobar-nos de sobte amb la notícia que els dos grups de batxillerat es van a convertir en un ens ha alarmat.
Però no solament estem preocupats per nosaltres. Sabem que si desapareix aquest
segon grup el curs que ve ja no ho recuperarem mai. Solament cal veure el nombre
d'alumnes que estan cursant l'ESO en el nostre centre per a traure aqueixa conclusió. Ens sorgeix un dubte, quin és el futur del nostre centre?
Aquest any celebrem el 50é aniversari del nostre IES i no volem sentir-nos culpables de permetre la seua decadència. .Som conscients que el futur d’un poble està en la seua educació i no ens anem a callar.
No oblidar que aquest fet no sols ens involucra a nosaltres, a la nostra generació, sinó que també, de manera implícita afecta al futur dels nostres pobles.
Ja que si ara desapareix una classe, què será el següent? El batxillerat sencer? No ho podem permetre! Hem de lluitar pel nostre futur i pel de tota eixa gent que està en la mateixa situació, ja que no som un cas aïllat. El sometiment a aquestes lleis injustes perjudica el nostre futur, limita les nostres opcions i empobreix l’educació pública.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana