Betxí: L'Ajuntament de Betxi aprova una declaració institucional en favor d'À PUNT


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173906_102802/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 21-06-2018
L'Ajuntament de Betxi aprova una declaració institucional en favor d'À PUNT

L'Ajuntament de Betxí va aprovar en l'últim ple de la corporació municipal una declaració institucional en favor d'uns mitjans de comunicació "plurals, democràtics, participatius i en valencià". Enmig de la recuperació de la televisió valenciana À Punt, després de tres anys des de la supressió de Canal9 pel govern d'Alberto Fabra, el consistori betxinenc ha promogut un text on es destaca la importància del paper que juguen els mitjans audiovisuals per tindre "una llengua útil, amb futur i valorada per la nostra societat".

La declaració va ser recolzada per tots els partits polítics excepte pel PP, que es va desmarcar en contra de la proposta en el torn de votacions. "És una llàstima que davant d'esta oportunitat per tornar a tindre uns mitjans de comunicació propis, plurals i de qualitat els populars tornen a votar en contra", ha declarat el portaveu de BLOC-COMPROMÍS, Toni Meneu.

En el mateix text, l'Ajuntament de Betxí es posa a disposició de l'ens audiovisual per potenciar la difusió del patrimoni cultural i històric de la població, així com també per promoure el coneixement de la seua gent i de les seues entitas culturals i socials.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana