Betxí: Cinc xiquets apadrinen un arbre le l'edició mçes mediàtica d' 'Arrela't a Betxí'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174177_103040/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 28-06-2018
Cinc xiquets apadrinen un arbre le l'edició mçes mediàtica d' 'Arrela't a Betxí'

Hui s’ha dut a terme l’edició més mediàtica del projecte “Arrela’t a Betxí”, en què cada recent nascut apadrina un arbre del municipi de la Plana Baixa. I és que a pesar que només hi ha hagut 5 naixements este trimestre, la plantació dels arbres ha sigut retransmesa en directe per la nova cadena de televisió valenciana À Punt. En esta ocasió, s’han plantat arbres autòctons, com és el taronger bord, dins de les obres de remodelació i pavimentació de la Plaça Major i Plaça de l’Església.
D’esta forma, 3 xiquets i 2 xiquetes creixeran a Betxí de forma paral·lela a les arrels del seu arbre de manera que “el que pretenem és crear una forta consciència de poble i de respecte al medi ambient i als nostres parcs i jardins”, en paraules de la regidora Lydia Hidalgo.
Alhora, l’Ajuntament els ha assignat un taulellet “socarrat” amb el seu nom complet i la data de naixement i els ha regalat dues enganxines per al cotxe amb el lema “betxinenc/a a bord”. En total, l’any passat van nàixer a Betxí 50 xiquets i xiquetes cosa que consolida la baixada de natalitat detectada en els últims anys.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana