Betxí: Finalitzen les obres del Camí Escolar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174448_103273/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174448_103273/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 06-07-2018
Finalitzen les obres del Camí Escolar

L’Ajuntament de Betxí ha finalitzat les obres de construcció del camí escolar en l’avinguda Sant Josep Obrer que suposarà de facto l’inici de la remodelació completa d’esta via principal de la població de la Plana Baixa. D’esta forma, i al llarg de les últimes setmanes, s’ha dut a terme la creació d’un passeig longitudinal que uneix les proximitats del centre històric amb les instal•lacions del col•legi públic comuna via d’accés per al trànsit dels escolars .
L’objectiu és, segons els directors tècnics del projecte, que els xiquets i xiquetes puguen anar de forma segura als centres docents, tant a peu com en bicicleta. I és que, el projecte, a més de la reestructuració del passeig principal, inclou un itinerari per als ciclistes.
L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha mostrat la seua satisfacció per la conclusió dels treballs, “que han suposat un fet històric per al nostre municipi perquè és la primera vegada que aconseguim fons europeus gràcies al nostre pla de mobilitat urbana”. El projecte ha inclòs també el canvi de lluminàries a LED, la plantació de vegetació, la instal•lació de mobiliari urbà i la inclusió de diverses senyals de trànsit i mapes de situació per als xiquets i xiquetes.
De forma paral•lela, des del departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Betxí ja s’està treballant intensament per licitar el projecte de renovació de les clavegueres de l’avinguda Sant Josep Obrer que, junt al canvi de la infraestructura d’aigua potable de la zona, suposaran un fort impuls de millora per a tots els veïns i veïnes d’esta via.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana