Betxí: L'Ajuntament de Betxi inicia la neteja dels residus sòlids dels camins rurals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175502_104187/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 06-08-2018
L'Ajuntament de Betxi inicia la neteja dels residus sòlids dels camins rurals

L'Ajuntament de Betxí ha iniciat la neteja i recollida de les deixalles existents pels camins rurals del terme, localitzats especialment en les voreres, reguers i bassetes. D'esta forma, i abans d'iniciar la campanya de collita de les taronges, des del consistori es treballa per minimitzar l'impacte visual i de contaminació d'elements com botelles, llaunes, papers i plàstics en general.

A través de la contractació de treballadors agraris que ha gestionat el consistori per a este estiu, s'ha destinat una brigada per tal de recollir els residus acumulats durant les campanyes agrícoles d'anys anteriors. Així mateix, en els pròxims dies també es recollirà l'escombro derivat d'obres i que s'ha localitzat en determinats punts.

La regidora d'agricultura, Yoli Milla, ha apuntat que "estes accions s'encaminen a tindre uns camins rurals més nets i per això demanem a tots que col·laboren en el seu manteniment, especialment els collidors que venen ací durant la temporada de collita i després se`n van". Per això esta neteja anirà seguida per una carta "que enviarem a totes les cooperatives i comerços agrícoles del municipi per conscienciar els seus treballadors que respecten l'entorn i el medi natural", ha apuntat Milla.

Estes actuacions s'emmarquen dins dels treballs de millora i manteniment dels camins rurals, entre els quals destaquen el desbrossat i neteja de les voreres, reparació de l'asfalt i senyalització de les vies, abans de començar la temporada de recol·lecció.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana