Betxí: L'Ajuntament de Betxi inicia les actuacions de millora dels polígons industrials


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/176026_104647/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 24-08-2018
L'Ajuntament de Betxi inicia les actuacions de millora dels polígons industrials

L’Ajuntament de Betxí ha iniciat els treballs de millora i modernització dels polígons industrials de la localitat, a través de la subvenció de més de 700.000€ aconseguida ara fa uns mesos dins del programa de subvencions de l’IVACE per transformar estes zones.
Les actuacions han començat amb el repintat dels vials i el canvi de la senyalització vertical del polígon Canyaret i Molí-llop i s’allargaran durant les pròximes setmanes. En total s’invertiran més d’un milió d’euros en diversos projectes, entre els que destaquen la construcció del pas elevat del Puntarró, la instal•lació d’una passarel•la peatonal al Riu Sec i el disseny d’un carril bici que connecte les zones industrials amb el nucli de la població.
L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha manifestat que “en els pròxims mesos durem endavant diversos projectes fonamentals per a la mobilitat urbana i la gestió del trànsit pesat, alhora que impulsarem el trasllat urbà a peu i en bicicleta”.
Cal recordar que Betxí ha sigut el segon municipi de la província que més diners ha aconseguit dins del pla de millora dels polígons impulsat des de l’IVACE. A més de les obres apuntades anteriorment, també s’instal•laran càmeres de vigilància, es milloraran les zones verdes i es resoldran els problemes elèctrics i d’evacuació d’aigües del Molí-llop.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana