Betxí: L'obra del pas elevat del Puntarró s'adjudica per 191.677 euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176352_104945/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176352_104945/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 05-09-2018
L'obra del pas elevat del Puntarró s'adjudica per 191.677 euros

L’Ajuntament de Betxí ha adjudicat la construcció del pas elevat pel riu Sec en la partida del Puntarró a la firma local Consbe. Un total de sis empreses optaven a l’execució d’esta infraestructura viària en el procés de licitació. D’esta forma, després de l’obertura de sobres per a la baremació, el projecte es durà a terme per poc més de 190.000€, el que suposa de fet una rebaixa del 13% sobre el preu inicial.
L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha afirmat que “anem a intentar escurçar els terminis legals per poder començar esta important obra per al nostre municipi. Cal recordar que amb la consecució d’esta infraestructura es donarà un pas pràcticament definitiu per desviar el trànsit pesat per fora de la població”.
Remolar ha recordat que “este projecte es va incloure dins del pla de millora dels polígons locals, que ha sigut subvencionat per la Generalitat Valenciana en més d’un 70%. Això significa que bona part del pressupost que havíem disposat per al pont el podrem destinar a altres obres del poble”.
El nou vial comptarà amb una sèrie d’arcs transversals per deixar passar l’aigua davant les possibles riuades i tindrà una amplària de 10 metres per poder permetre el pas de diversos camions alhora. Així mateix comptarà amb un carril d’acceleració per incorporar-se al camí dels Pals i amb una via reservada per als vianants. S’espera que els treballs s’inicien només passar les festes patronals de la localitat i que, per tant, puguen estar conclosos abans de final d’any.
Juntament amb esta licitació, el consistori també ha adjudicat el primer Pla 135 impulsat des de la Diputació de Castelló amb un import total de 71.000€. En este cas es tracta d’un projecte que inclou la renovació completa de les clavegueres de l’Avinguda Sant Josep Obrer i el posterior reasfaltat del paviment.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana