Betxí: II Fira de la Solidaritat, la Cooperació i el Voluntariat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176412_104990/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 06-09-2018
II Fira de la Solidaritat, la Cooperació i el Voluntariat

Betxí celebrarà el proper dia 8 de setembre la II Fira de la Solidaritat, la Cooperació i el Voluntariat. Aquesta activitat, que començarà a les 10,30h. en la Plaça Major, ha estat promoguda des de la Regidoria de Solidaritat i Immigració que dirigeix Javier Delgado.

Betxí vol mostrar la seua cara més solidària amb la celebració d'aquesta activitat. Fins al moment són quasi una vintena les organitzacions que han mostrat el seu interès a participar en aquesta II Fira; una activitat que comptarà amb una programació àmplia de tallers, xerrades, exposicions, actuacions, trobades d’intercanvi i ajudarà a difondre la important tasca que desenvolupa el teixit associatiu de la província de Castelló i de la pròpia localitat de Betxí. Al temps, pretén impulsar i fomentar l'associacionisme i el voluntariat.

A pesar que el concepte de solidaritat s'ha manipulat massa vegades des de determinats estaments, la solidaritat com tal no ha perdut el seu paper central entre els valors essencials de la nostra societat.
Des de la Regidoria de Solidaritat i Immigració volem donar impuls a totes aquestes organitzacions, que desenvolupen un paper clau en la nostra societat.

Les organitzacions que, fins al moment, han confirmat la seva presència són:
ALCER CASTALIA, AVAF, EDC NATURA FUNDACIÓN OMACHA, FUNDACIÓ NOVESSENDES, CRUZ ROJA, OXFAM, ANIUK-CAS, MANOS UNIDAS, PAYASOSPITAL, ASOCIACIÓN CONTRA EL CÁNCER DE BETXÍ, ASSOCIACIÓ DE FIBROMIÀLGIA I MALALTIAS REUMÀTIQUES DE BETXÏ, ECOXARXA PLANA BAIXA, ACAST, FONS VALENCIÀ PER LA SOLIDARITAT, CASDA, AFA CASTELLÓ I PANKARA ECOGLOBAL.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana