Betxí: L'Ajuntament de Betxi culmina l'asfaltat del camí Molillop


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/177046_105534/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/177046_105534/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 24-09-2018
L'Ajuntament de Betxi culmina l'asfaltat del camí Molillop

Després d’una setmana de treballs intensos, l’Ajuntament de Betxí ha completat els treballs d’asfaltat del camí del Molillop, que ha comptat amb un pressupost de vora 40.000€ i que ha sigut subvencionat en el 70% per la Generalitat Valenciana dins del pla de millora dels polígons industrials.
Segons els tècnics municipals, es tracta d’un dels camins rurals més llargs i principals del terme betxinenc i s’ha actuat sobre la capa original. D’esta forma, el consistori continua executant el pla de pavimentat dels camins rurals previst en la present legislatura i que ja ha suposat l’asfaltat del camí de Vila-real, de Montserrat i de la ratlla de Nules.
En este context, el primer edil ha destacat que “som conscients de la necessitat que hi havia en estes vies i, per això continuem apostant per la progressiva millora dels camins del nostre terme”. Remolar s’ha mostrat satisfet pel resultat dels treballs i ha destacat que “s’ha actuat en un dels camins més importants, transitats i llargs”.
Cal recordar que des de la Conselleria d’Indústria s’han destinat al municipi de la Plana Baixa més de 700.000€ per fer front a diverses actuacions de millora de les àrees industrials. En este context, en les últimes setmanes s’han pintat totes les marques vials dels polígons Molillop i Canyaret i en els pròxims dies començaran les obres de construcció del pas elevat del Puntarró.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana