Betxí: La Junta de Potaveus de la FVMP celebra la seua reunió ordinària al Palau de Betxí


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177447_105882/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 03-10-2018
La Junta de Potaveus de la FVMP celebra la seua reunió ordinària al Palau de Betxí

El Palau-Castell de Betxí ha acollit este matí la reunió ordinària de la Junta de portaveus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), seguint la seua ruta itinerant per diverses localitats del territori valencià.
Entre d’altres assumptes, s’ha donat compte de diversos models d’ordenances de soroll i vibracions, de l’auditoria de la FVMP 2015-2018 i dels Premis de bon Govern 2018. Així mateix, s’han dut a debat les mocions sobre el Corredor Mediterrani, sobre les Dessaladores i sobre la llei de Policies Locals.
Entre els diversos assistents es trobava Alfred Remolar, alcalde de Betxí i portaveu de Compromís en la Federació. El primer edil ha mostrat la seua satisfacció “per haver acollit als funcionaris i representants polítics al nostre poble” i ha actuat de guia improvisat per mostrar-los tots els indrets del monument renaixentista.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios