Betxí: Betxi impulsarà el reciclatge en les festes patronals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188414_115119/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 09-09-2019
Betxi impulsarà el reciclatge en les festes patronals


-El consistori, juntament amb Ruralnostra, engegarà un projecte pioner de reutilització de gots en tots els actes musicals
L’Ajuntament de Betxí s’ha proposat impulsar diversos projectes de reciclatge durant les pròximes Festes Patronals que començaran el 13 de setembre. Amb el títol “Menys gots, més goig”el consistori, juntament amb Ruralnostra, promocionarà la reutilització de gots en tots els actes musicals.
La campanya tindrà uns primers actes informatius i de publicitat per tal de poder arribar a tots els usuaris. D’esta forma, i amb la col•laboració directa dels Kintos 2020, es pretén conscienciar a tota la gent de la importància del reciclatge, del respecte pel medi ambient i de la neteja de la localitat.
El nou regidor de Festes, Rubén de la Rosa, ha apuntat que “es tracta d’un projecte pioner al poble que pretén compaginar les festes amb l’educació mediambiental. L’objectiu és que mentre ens ho passem bé, contribuïm alhora a reciclar i a mantindre Betxí més net”.
A tal efecte, es repartiran 6000 gots entre tots els organitzadors dels actes musicals, incloses diverses penyes, per tal que s’impliquen en la reutilització dels gots. A més a més, una part del que es recapte en la venda dels recipients es destinarà directament a la labor social de la Creu Roja. La vocació social i ecològica tant de l’Ajuntament com de Ruralnostra amb la nostra terra fa que esperem que la iniciativa tinga continuïtat en les pròximes edicions festives i que, per tant, els recipients es puguen col•leccionar.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios