Betxí: L'IES Betxí inicia amb èxit el nou cicle formatiu d'informàtica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188505_115192/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 11-09-2019
L'IES Betxí inicia amb èxit el nou cicle formatiu d'informàtica

El nou cicle de grau mitjà d’informàtica ja és una realitat a Betxí. Després de molts anys de reivindicacions per part dels ciutadans, els equips directius i les AMPES del municipi, enguany s’ha fet realitat la demanda i l’institut ja ha començat a desenvolupar de forma normal les primeres classes. Així ho ha pogut comprovar hui l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, que ha visitat l’aula per poder acompanyar els alumnes i els docents en els primers dies del curs i poder intercanviar opinions amb l’equip directiu.
En estos moments, ja són 18 els alumnes inscrits i l’aula està degudament equipada, a l’espera que en les pròximes setmanes es puga finalitzar la matrícula. D’esta forma, ja estan completament establertes les bases per impartir el primer curs de Grau Mitjà de sistemes Microinformàtics i Xarxes.
Remolar ha apuntat que “esta era una reivindicació històrica que ara, després de més de vint-i-cinc anys, s’ha fet realitat gràcies a les gestions realitzades amb la Conselleria d’Educació”. De fet, el primer edil ha recordat que “en l’última visita de Marzà ja va insinuar que enguany tindríem per fi els cicles formatius i així ha sigut”.
La visita ha servit a més a més per fer costat els docents en el nou curs que ara s’inicia així com per constatar que a pesar del temporal les classes s’han desenvolupat amb normalitat. Cal destacar que l’alcalde ha estat acompanyat també pel regidor de noves tecnologies Raül Soria. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios