Betxí: Betxí comença els treballs per a crear el sender fluvial en el Riu Sec


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/10/214434_135416/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 02-10-2023
Betxí comença els treballs per a crear el sender fluvial en el Riu Sec

L'Ajuntament de Betxí ha iniciat els treballs per a la creació del sender fluvial en el Riu Sec, que connectarà el poble amb la presa del Pantà. Aquesta acció forma part del projecte Betxi al riu, un pla que pretén regenerar i millorar la zona al seu pas per la localitat.

La primera edil, Carla Nebot, ha assenyalat que 'és un projecte molt important que posa en valor un dels nostres principals recursos naturals, respectant-lo i millorant-lo; i, a més, ofereix una alternativa d'oci per a les veïnes i veïns'.

Entre les diverses accions que té planificades el projecte, destaca la creació d'aquest sender, que pretén generar una infraestructura d'oci saludable entre el municipi i la presa del Pantà, facilitant l'ús del paratge per a la ciutadania, assegurant el respecte i el cuidat de l'ecosistema fluvial.

La proposta es concreta en diversos recorreguts gràcies a l'adequació de diferents accessos als senders, així com la millora dels camins rurals per a possibilitar la mobilitat de vianants i ciclistes. A més, inclou actuacions complementàries que pretenen millorar la biodiversitat del paratge i la creació d'espais de recreació i miradors, per a garantir un ús respectuós del riu.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana