Borriol: Compromís: El PP i Veïns es neguen a demanar a la Diputació un conveni per acabar la Casa de la Cultura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/168376_98197/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 31-01-2018
Compromís: El PP i Veïns es neguen a demanar a la Diputació un conveni per acabar la Casa de la Cultura

Compromís per Borriol acusa a Ibán Pauner (PP) i a Veïns de Borriol de bloquejar les ajudes de la Diputació de Castelló al municipi de Borriol. En el ple celebrat el dimarts 30 de gener de 2018, Compromís per Borriol va proposar una moció per tal de posar fi als més de 10 anys en què es van iniciar les obres de la Casa de Cultura de Borriol, que havia d'albergar, entre d'altres espais, la biblioteca municipal, l'auditori i locals per a ús cultural i associatiu, que tanta necessitat generen entre els col·lectius locals, i tant el PP com la seua marca blanca es van negar a demanar-ho a la Diputació.

Passada més d'una dècada, l'herència enverinada del PP i de Veïns continua sense acabar-se, i Borriol no ha rebut cap ajuda nominativa ni cap contracte singular de la Diputació de Castelló per poder acabar les esmentades obres, amb la qual cosa es dóna una lamentable imatge de deixadesa i de desemparament institucional. Una cosa sí que van fer bé: arrasar i destrossar els antics llavadors, dient que els tornarien a reconstruir, cosa que no ha succeït mai. A dia d'avui, els llavadors es troben espoliats i trencats gràcies a la gestió de govern del PP de Borriol.

Actualment, a més a més, som l'únic municipi de la zona que no compta amb una Casa de Cultura digna ni amb una Biblioteca que complisca amb els mínims legals per poder fer front a les necessitats del municipi de Borriol. Front a aquesta situació el PP i Veïns se situen en el radicalisme, la rancúnia i en anar en contra dels interessos de Borriol. El senyor Pauner no és que no fa res pel seu poble sinó que frena als que sí que ho fan. El PP de la Diputació aprova contínuament projectes de restauració i actuacions patrimonials i culturals per molts pobles de la província, excepte a Borriol. Els senyors del PP hauran d'explicar per què aquest menyspreu a tots els borriolencs i per què ens marginen d'aquesta manera vergonyosa. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana