Borriol: L'alcalde de Borriol (Compromís) porta 6 mesos sense pagar el fem i deu 325.000 ?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181041_108838/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 18-01-2019
L'alcalde de Borriol (Compromís) porta 6 mesos sense pagar el fem i deu 325.000 ?

L'Ajuntament no té liquiditat i arrossega mig any d'impagaments en la recollida de residus urbans i en la neteja dels carrers

L'Ajuntament de Borriol, que dirigeix Silverio Tena (Compromís), està posant en escac l'economia dels veïns, els qui paguen religiosament i compleixen amb els rebuts de la taxa de fem del municipi. Tena, en el seu afany pel balafiament i per gastar-se els diners que no son seus on no toca, arrossega un deute de, ni més ni menys, que al voltant de 325.000 euros, ja que no paga ni a Reciplasa (la planta que s'encarrega de l'eliminació del fem), ni a l'empresa de recollida de residus urbans, d'envasos lleugers i neteja dels carrers des de fa mig any. Una realitat palpable: els carrers estan més bruts i més abandonats que mai.

Una situació que per al PP de Borriol resulta ?vergonyosa i inacceptable?. ?L'alcalde nacionalista, que no sap gestionar un Ajuntament, resulta que manca de liquiditat, no té suficients diners, per a pagar els serveis bàsics i fonamentals d'un municipi, i amb aquest gran deute que arrossega està enrojolant als borriolenses, que no tenen per què suportar tindre un Ajuntament morós, quan ells compleixen amb els seus deures i els seus pagaments perquè Borriol estiga net i lliure de fems?, afirma la regidora del Partit Popular de Borriol, Consuelo Vilarrocha.

?A Silverio Tena se li hauria de caure la cara de vergonya; primer per no complir i no pagar, i segon per tindre a Borriol així de brut i deixat de la mà de Déu. Hem rebut queixes en els últims mesos sobre la falta de neteja als carrers per la desídia de l'alcalde de Compromís que està generant tot aquest problema?, assegura Vilarrocha.

?Hem passat de ser un municipi net, agradable i on moltes persones van decidir vindre's a viure perquè oferia, quan governava el PP, una qualitat de vida envejable a tot just 10 minuts de Castelló, a ser un poble, des que el dirigeix Compromís, abandonat, que no presta els serveis mínims de neteja, decòrum i salubritat als carrers?, recorda l'edil popular Vilarrocha, qui conclou: ?Perquè ara ja sabem el motiu: Borriol està més brut que mai perquè l'alcalde, *Silverio Tena, no compleix amb els pagaments a l'empreses encarregades de netejar-lo?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana