Borriol: Chelo Vilarrocha, candidata a l'alcaldia de Borriol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181847_109555/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 08-02-2019
Chelo Vilarrocha, candidata a l'alcaldia de Borriol

?Si els vens de Borriol depositen en mi la seua confiana, promet no defraudar; A la poltica es ve per a servir no per a ser servit?

Chelo Vilarrocha s la candidata del PP a l'alcaldia de Borriol. Casada i amb dos fills, s administratiu de professi i en l'actualitat treballa en un centre comercial al mateix temps que s regidora de l'Ajuntament, en l'oposici. Ha estat com a edil del PP les ltimes tres legislatures. Va comenar com a responsable de Cultura i Serveis Socials, aix com de Contractaci i ha ostentat el crrec de tinent d'alcalde quan governava el PP amb Ibn Pauner. Chelo portava, llavors tamb, les rees de Contractaci, Hisenda, Urbanisme, Policia i Joventut pel que s una candidata amb una gran experincia.

Chelo afronta el repte de ser alcaldessa de Borriol amb molta ?il?lusi? i amb la capacitat de servei cap als altres que la caracteritza. Entre els seus objectius est fer de Borriol ?un lloc ms acollidor i millor?. ?Estic convenuda que, desprs d'aquests ltims quatre anys, una altra manera de fer poltica s possible; vull convertir l'Ajuntament, la casa de tots i totes, en un espai com on la humilitat, el dileg i l'enteniment ens ajuden a aconseguir els acords que el nostre poble necessita amb urgncia?, manifesta amb convenciment l'alcaldable.

Chelo, es confessa una enamorada de Borriol i de la seua gent: ?Treballar perqu els borriolencs, tant del nucli urb com els que resideixen a les urbanitzacions i de les zones disseminades puguen sentir ms que mai orgull de viure en aquesta magnfica terra, la nostra casa: Borriol?. La candidata a l'alcaldia pel PP llana un missatge als seus votants i vens de la localitat: ?Us convide a tots novament a acompanyar-me, tant al meu equip com a mi, en aquest projecte carregat d'il?lusi i ganes; estic a la vostra disposici per a escoltar les vostres propostes i idees perqu s necessari construir una poltica municipal al servei del poble, sense interessos partidistes ni personals. A la poltica es ve per a servir i no per a ser servit?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana