Burriana: L'Ajuntament tractarà de minimitzar les molèsties als veíns del camí Fondo durant l'Arenal Sound


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 30-07-2015
 

L'Ajuntament de Borriana incrementarà la vigilància i tractarà de minimitzar les molèsties als veïns del camí Fondo durant estos dies de celebració del festival Arenal Sound.

El regidor de Seguretat, Javier Gual, ha manifestat que la circulació de vehicles pel camí Fondo està oberta amb normalitat, com s'ha fet sempre durant la celebració de l'Arenal Sound. No obstant, la Policia Local ha constatat que per este camí la circulació de vehicles ha disminuït a conseqüència de la recent obertura al trànsit de l'avinguda Cañada Blanch.

El regidor també ha volgut aclarir que el tren de l'Arenal Sound està circulant diàriament i és una iniciativa que forma part del projecte que va presentar en el seu dia l'empresa que gestiona el festival. Javier Gual recorda que les actuals condicions de funcionament del festival van ser negociades per l'empresa durant l'anterior Corporació amb el Govern del Partit Popular.

A este respecte, el regidor socialista ha assegurat igualment que durant les pròximes 24 hores el tren canviarà el seu recorregut fent una ruta per l'avinguda Cañada Blanch, ctra. del Grau, Avda. Mediterrània i Camí Fondo. Es a dir, en un sol sentit, per tal que no es creuen dos trens, a fi de minimitzar les molèsties als veïns i incrementar la seguretat.

El regidor de Seguretat ha dit que està obert a qualsevol tipus de propostes per part dels grups polítics municipals. No obstant, Javier Gual ha indicat que encara que hui han tingut l'oportunitat de efectuar-les en les comissions informatives, cap grup ha fet referència a possibles queixes per molèsties en el camí Fondo.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana