Burriana: 'L'Equip de Govern de Borriana acusa el PP de mentir i tergiversar els fets sobre la utilització d'una llitera per a la retirada de sorra en la vila del bou'


 
La Plana al Dia | Burriana | Fiestas | 11-09-2015
 

La regidora de festes de l'Ajuntament de Borriana, la socialista Lluïsa Monferrer, ha lamentat les declaracions realitzades per la popular Consuelo Suay sobre la utilització del carretó d'una de les postes sanitàries per retirar sorra de la vila del bou.

Així, Monferrer, ha afirmat que “és totalment fals que l'equip de govern haja autoritzat l'ús de la llitera per retirar sorra. Cosa ben diferent és que la Comissió, precipitadament i per error, la utilitzés, i que ho sabéssim després, doncs se'ls hauria facilitat un carretó immediatament. Però en cap moment s'ha “autoritzat” pròpiament aquest ús incorrecte”. La regidora ha assegurat “que per descomptat ens hem interessat per verificar si posteriorment es va desinfectar, per evidents motius de seguretat i higiene. El PP només vol tergiversar els fets i culpar l'equip de govern del que no té culpa, amb evident mala fe”.

“El PP pretén crear alarma de qualsevol cosa amb un tarannà nefast i poc col·laborador –ha continuat Monferrer- i les festes s'estan desenvolupant sota una supervisió segura i eficaç, malament que sembla que li pese al PP.”

Per la seva banda, el regidor de Seguretat, Javier Gual, ha manifestat que “sembla mentida que amb tots els despropòsits i desastres que el PP ens ha deixat com a herència en aquest Ajuntament, ara la Sra. Suay, que presumeix de voler col·laborar, ens vinga ara amb aquestes, volent buscar culpables quan no s'ha actuat amb el consentiment de l'Equip de Govern. Si els fets es van saber després, es van saber després i s'ha actuat en conseqüència, i les mesures de seguretat estan ahí, desplegant tota la seva eficàcia, en perfecta coordinació per part dels responsables.”

Els dos edils han conclòs “que esperem que el PP es tranquil·litze, i especialment la Sra. Suay i que demostre les ganes de treballar que fins ara no ha demostrat, ja que, si tenim la plaga de mosquits que tenim, no l'ha portat aquest Equip de Govern, sino la falta de gestió i treball dels últims tres anys del PP al capdavant de l'Ajuntament de Borriana. Això sí que és preocupant i lamentable.”