Burriana: Fuster destaca el paper de la Falles com a “motor dinamitzador” de l'economia de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155440_89142/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-03-2017
Fuster destaca el paper de la Falles com a “motor dinamitzador” de l'economia de Borriana

El portaveu del Grup Municipal Popular a Borriana, Juan Fuster, ha destacat avui el paper de la Falles com a “motor dinamitzador” de l'economia del municipi i la creació de llocs de treball.
Fuster, que ha assenyalat que les Falles són un “atractiu turístic d'excel·lència i un reclam per als visitants que vulguen gaudir de la ciutat els 365 dies d'any i més ara després de la Declaració de la UNESCO d'aquesta Festa com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat”, ha acompanyat avui a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig i al president del PPCS, Javier Moliner, en la seua visita a Borriana.
El regidor del PP ha aprofitat la visita per a agrair a Moliner l'ajuda i el respatler econòmic de la Diputació a les Falles del municipi que enguany ha “redoblat esforços” sumant als 1.000 euros que destina a cada comissió fallera, 750 euros en concepte d'il·luminació.
Després de la visita, Fuster ha animat a els qui encara no han visitat el municipi al fet que “vinguen a conèixer les Falles i a gaudir d'aquesta tradició tan arrelada que portem en el nostre ADN i que conjumina art i culura”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios